2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Miért mostohagyerek a perecesi főútvonal kátyúzás tekintetében?

Miért mostohagyerek a perecesi főútvonal kátyúzás tekintetében?

Miskolc más városrészeiben már a mellékutcák kátyúzása is megkezdődött, addig Perecesen a fő közlekedési útvonalon sem történt előrelépés. Már novemberben jeleztem a testületi ülésen, hogy a perecesi fő közlekedési útvonal rossz állapotban van és kátyúzás lenne szükséges.
Azóta újra, írásban is kértem, de egyelőre csak az a válasz, hogy a Városgazda ütemezi. Ugyanakkor a várost járva, illetve a helyi média is beszámolt róla, hogy  más városrészekben már a mellékutcák is sorra kerültek, míg a perecesiek egyre rosszabb főútvonalon közlekedhetnek. Nyilvánvaló, hogy a végleges megoldást a perecesi főútvonal teljes újraaszfaltozása jelentené, ahogyan ezt már az előző városvezetéstől is kértem és tavaly Szopkó Tibor alpolgármester úrral is egyeztettünk az ügyben. A város anyagi helyzetét látva az újraaszfaltozásnak kevés a realitása, de az úthibák kijavítása teljesen jogos elvárás az itt élők részéről.

Azt várjuk  a városvezetéstől, hogy minél hamarabb lássanak munkához, mert talán ez a legrosszabb útszakasz a városban azok közül, amelyek egy teljes városrész közlekedését bonyolítják le.
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke, önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek