2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Május 1. – DK: Azért akarunk európai Magyarországot, hogy visszaadjuk a munka becsületét!

Május 1. – DK: Azért akarunk európai Magyarországot, hogy visszaadjuk a munka becsületét!

A magyarok évek óta azzal szembesülnek a munka ünnepén, hogy az Orbán-kormány elvette a munka becsületét. Hiába van munkánk, hiába állunk helyt a hét minden napján, hiába dolgozzuk és adózzuk végig az egész életünket, az orbáni infláció és a nyomában járó áremelések értéktelenné teszik a fizetéseinket és nyugdíjainkat.

Amíg Európában jelen pillanatban is egyszámjegyű infláció van, az Orbán-rendszer azzal hiteget minket, hogy talán az év végére nálunk is az lesz, Európa legnagyobb élelmiszer-drágulása után. Ez a lehető legnagyobb bűn, amit dolgozó és nyugdíjas ellen csak el lehet követni.

A Demokratikus Koalíció fennállása óta azért küzd az európai Magyarországért, hogy visszaadjuk a munka becsületét! Azért csatlakoztunk 19 évvel ezelőtt az EU-hoz, azért akartunk európai jólétben élő, teljes jogú európai polgárok lenni, hogy a munkánkból végre élni is tudjunk, ne csak túlélni. Hogy az életünk ne egy véget nem érő mókuskerék legyen, amelyben számlafizetéstől bevásárlásig loholunk, hogy aztán minden kezdődjön az elejéről anélkül, hogy egy pillanatra is ki tudnánk élvezni a munkánk gyümölcsét. Ma Orbán miatt élünk rosszul, és amíg az Orbán-rendszer marad, addig maradni fog az orbáni infláció is. A magyaroknak a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány az egyetlen reményük arra, hogy európai Magyarország legyünk, és visszaadjuk a munka becsületét!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…