2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Varga Zoltán fél kiló csirkemellet vitt Orbán irodájához – A nyugdíjasoknak szánt alamizsnából csak ennyire futotta

Varga Zoltán fél kiló csirkemellet vitt Orbán irodájához – A nyugdíjasoknak szánt alamizsnából csak ennyire futotta

Az elmúlt tíz évben többször tapasztaltuk, hogy a kormány imád olyan frázisokat elengedni, amik mutatósan vannak csomagolva, de valójában nincs bennük semmi. Ilyen a most harsogva bejelentett pótlólagos nyugdíjemelés is, amelynek átlagos mértéke 900 forint, de van, aki 247 forinttal kap csupán többet. A DK szerint ennél gusztustalanabb, aljasabb gesztust nem is tehetett volna az Orbán-kormány, mint hogy pár száz forinttal szúrja ki a nyugdíjasok szemét.

Varga Zoltán, a DK frakciószóvivője fél kiló csirkemellet vitt Orbán Viktor parlamenti irodájához, hogy megmutassa neki is: ennyire futja a 900 forintjából. Próbálja meg ezt enni egy hónapig, persze köret vagy savanyúság nélkül, hiszen a gázt is ki kell fizetni, amivel megsüti a csirkéjét! Mi, európai magyarok nem alamizsnát akarunk, hanem méltó, békés, kiszámítható időskort, ami Európa más országaiban is mindenkinek kijár. A DK ezért újra követeli, hogy adjanak egyszeri, 50 ezer forintos támogatást a nyugdíjasoknak! Egy becsületesen ledolgozott élet után a világ szégyene, hogy a kormány aprópénzzel próbálja lekenyerezni őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…