2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Varga Zoltán fél kiló csirkemellet vitt Orbán irodájához – A nyugdíjasoknak szánt alamizsnából csak ennyire futotta

Varga Zoltán fél kiló csirkemellet vitt Orbán irodájához – A nyugdíjasoknak szánt alamizsnából csak ennyire futotta

Az elmúlt tíz évben többször tapasztaltuk, hogy a kormány imád olyan frázisokat elengedni, amik mutatósan vannak csomagolva, de valójában nincs bennük semmi. Ilyen a most harsogva bejelentett pótlólagos nyugdíjemelés is, amelynek átlagos mértéke 900 forint, de van, aki 247 forinttal kap csupán többet. A DK szerint ennél gusztustalanabb, aljasabb gesztust nem is tehetett volna az Orbán-kormány, mint hogy pár száz forinttal szúrja ki a nyugdíjasok szemét.

Varga Zoltán, a DK frakciószóvivője fél kiló csirkemellet vitt Orbán Viktor parlamenti irodájához, hogy megmutassa neki is: ennyire futja a 900 forintjából. Próbálja meg ezt enni egy hónapig, persze köret vagy savanyúság nélkül, hiszen a gázt is ki kell fizetni, amivel megsüti a csirkéjét! Mi, európai magyarok nem alamizsnát akarunk, hanem méltó, békés, kiszámítható időskort, ami Európa más országaiban is mindenkinek kijár. A DK ezért újra követeli, hogy adjanak egyszeri, 50 ezer forintos támogatást a nyugdíjasoknak! Egy becsületesen ledolgozott élet után a világ szégyene, hogy a kormány aprópénzzel próbálja lekenyerezni őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum