2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Miért támogatja Jakab Péter és a Jobbik, hogy 200 milliót szórjon el Lyukóvölgy integrációjára a miskolci városvezetés?

Miért támogatja Jakab Péter és a Jobbik, hogy 200 milliót szórjon el Lyukóvölgy integrációjára a miskolci városvezetés?

Fel kell tenni a kérdést, miért támogatja Jakab Péter és a Jobbik, hogy Lyukóvölgy integrációjára 200 milliót szórjon el az új, jobbikosokat is soraiban tudó miskolci városvezetés?
Érdemes felidézni a néhány évvel ezelőtti jobbikos sajtótájékoztatók címét és tartalmát, mikor a Jobbik még nem volt része a balliberális koalíciónak.
2012-ben „Kriza Ákos kérdezze meg akarnak-e roma központot a miskolciak?” címmel tartottak sajtótájékoztatót. 2013-ban pedig „Az elmúlt 22 év felzárkóztató politikájára is nemet mondtak a Miskolciak” címmel. Ekkor hangzott el, hogy: „Az embereknek elegük van a pozitív diszkriminációból, a vég nélküli segélyezésből.”
2014-ben a 150 milliós lyukóvölgyi felzárkóztatási program kapcsán Jakab Péter az alábbiakat mondta, idézem: „Azonnali hatállyal állítsák le a telepek fejlesztésére elnyert milliók költését a pályázati pénzt pedig adják vissza az adófizetőknek!”

Ilyen megnyilvánulások után különösen visszás, hogy a városban hatalomba került Jobbik immár támogatja ezt a 200 milliós újabb „felzárkóztató bizniszt”. Jól látszik, hogy a baloldal programja érvényesül, a Jobbik ahhoz igazodik. Pontosan látszik az is, hogy az ellenzéki összefogáson belül a Jobbik súlytalan, a hatalomért az elvei után már a programját is feladta.
A Mi Hazánk Mozgalom leállítaná ezeket az értelmetlen pénzszórásokat. Szerintünk a törvények szigorítására, a hatósági munka hatékonyabbá tételére, és a gyermekvédelem fejlesztésére lenne szükség. 

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek