2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Van, akihez a pénz, máshoz a szenny folyik

A Jobbik már többször elmondta, hogy a hatóságok Miskolcon és a megyében egyes esetekben nem tudnak, vagy nem akarnak intézkedni.

Hogy lehet az, hogy bár 2011-ben jelezve lett a hatóságoknak, hogy Annabányán önkormányzati ingatlanokból kezeletlenül folyik a szennyvíz, közel öt év után is változatlan a helyzet? Hogy lehet az, hogy az ügy megoldásával megbízott putnoki jegyző, akit a kormányhivatal közel tíz alkalommal szólított fel a helyzet megoldására, nem tett semmit azon kívül, hogy a fizetését felveszi? Hogy lehet az, hogy a Demeter Ervin vezette kormányhivatal mindezt tétlenül nézi?

A terület önkormányzati képviselőjeként igyekszek megtenni mindent azért, hogy a jogszabályok betartásra kerüljenek, és a fertőzésveszély megszűnjön. Ezért Szemes Istvánnal a Települések Megmaradásáért Egyesület vezetőjével a megyei főügyészséghez fordultunk, hogy kötelezze a közigazgatási szerveket a jogszabályokban előírt működésre és jogalkalmazásra.

A miskolciak jogosan várják Demeter Ervin nyilatkozatát is, hogy megtudják, az adóforintjaikból fenntartott hatóság miért nem intézkedik az ügyben, és miért kell a fertőzésveszély árnyékában élniük?

Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője
Szemes István, Települések Megmaradásáért Egyesület elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek