2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Valótlanságokat állít az ATV a gyöngyöspatai közmunkával kapcsolatban, a polgármester jogi lépéseket tesz

Valótlanságokat állít az ATV a gyöngyöspatai közmunkával kapcsolatban, a polgármester jogi lépéseket tesz

Az ATV folytatja lejárató kampányát Gyöngyöspata polgármesterével, Juhász Oszkárral szemben. Most – mindössze néhány közmunkás állítására hivatkozva – azt állítják, hogy a jobbikos polgármester birtokán dolgoztatták a közmunkásokat. A valóság ezzel szemben az, hogy Juhász Oszkár gyöngyöspatai polgármester tulajdonában lévő földterületeken az ő tudomásával közfoglalkoztatott soha nem dolgozott.

A közmunkaprogram keretében sor került az önkormányzati tulajdonban lévő elhanyagolt állapotú utak tisztítására, rendbetételére, hiszen ez alapvetően az önkormányzati feladatok közé tartozik. Érdemes hozzátenni, hogy az utóbbi 20 évben senki nem foglalkozott a lakosság, illetve a gazdálkodók ilyen irányú – mellesleg jogos – igényével.

Nem igaz, hogy a polgármester megfenyegette volna a közmunkásokat, sőt a jól dolgozókat folyamatosan próbálja segíteni. A munkafelügyelőket valóban utasította, hogy a közmunkások munkaidőben ne a sajtónak nyilatkozzanak, hanem dolgozzanak. Munkaidőn kívül természetesen a közmunkaprogramban részt vevőknek is van lehetőségük nyilatkozattételre.

Az ATV rágalmazó, valótlanságokat tartalmazó riportja miatt a polgármester a szükséges jogi lépéseket megteszi.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…