2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Újabb ózdi fideszes bánhatja hazudozását

Egyre inkább elmondhatjuk, hogy a Fidesz neve nemcsak a korrupciót, de a hazugságot is jelenti. Az Ózdot hosszú idő után eredményesen vezető, komoly sikereket elérő Janiczak Dávidot alaptalanul támadó helyi fideszesek közül újabb potentát kapott pecsétes papírt a bíróságtól arról, hogy a nyilvánosság előtt akarta hazugságaival becsapni az ózdi embereket.
A 2014-es választásokon csúfosan elbukó expolgármester, Fürjes Pál egy tavaly nyári sajtótájékoztatóján vádolta meg csalással Ózd jobbikos polgármesterét és alpolgármesterét, kik személyiségi jogaik megsértése miatt beperelték a vélhetően irigysége miatt a város érdekében tenni képtelen és nem is akaró, hazugságokba menekülő Fürjes Pált, akinek így a Miskolci Törvényszéken kellett felelnie szavaiért.

A várost polgármestersége alatt kilátástalan helyzetbe vezető fideszes a bíróságon sem tudta, nem is tudhatta bizonyítani a valótlanságokat, ezért őt a Miskolci Törvényszék elsőfokú, még nem jogerős ítéletében bocsánatkérésre és sérelemdíj megfizetésére kötelezte Janiczak Dávid és Fidrus Péter javára.

A Jobbik ezúttal is csak arra tudja kérni a Fideszt, az ózdiak érdekében politizáljanak, és ne a korábban hazugságai miatt már jogerősen is elítélt Turiné Orosz Margit, a vagyonnyilatkozatával szemérmetlen módon trükköző Riz Gábor és ne is a most csúfos kudarcot valló Fürjes Pál példáját kövessék, hanem az ózdi emberek érdekében fejtsék ki tevékenységüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…