2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Újabb ózdi fideszes bánhatja hazudozását

Egyre inkább elmondhatjuk, hogy a Fidesz neve nemcsak a korrupciót, de a hazugságot is jelenti. Az Ózdot hosszú idő után eredményesen vezető, komoly sikereket elérő Janiczak Dávidot alaptalanul támadó helyi fideszesek közül újabb potentát kapott pecsétes papírt a bíróságtól arról, hogy a nyilvánosság előtt akarta hazugságaival becsapni az ózdi embereket.
A 2014-es választásokon csúfosan elbukó expolgármester, Fürjes Pál egy tavaly nyári sajtótájékoztatóján vádolta meg csalással Ózd jobbikos polgármesterét és alpolgármesterét, kik személyiségi jogaik megsértése miatt beperelték a vélhetően irigysége miatt a város érdekében tenni képtelen és nem is akaró, hazugságokba menekülő Fürjes Pált, akinek így a Miskolci Törvényszéken kellett felelnie szavaiért.

A várost polgármestersége alatt kilátástalan helyzetbe vezető fideszes a bíróságon sem tudta, nem is tudhatta bizonyítani a valótlanságokat, ezért őt a Miskolci Törvényszék elsőfokú, még nem jogerős ítéletében bocsánatkérésre és sérelemdíj megfizetésére kötelezte Janiczak Dávid és Fidrus Péter javára.

A Jobbik ezúttal is csak arra tudja kérni a Fideszt, az ózdiak érdekében politizáljanak, és ne a korábban hazugságai miatt már jogerősen is elítélt Turiné Orosz Margit, a vagyonnyilatkozatával szemérmetlen módon trükköző Riz Gábor és ne is a most csúfos kudarcot valló Fürjes Pál példáját kövessék, hanem az ózdi emberek érdekében fejtsék ki tevékenységüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…