2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Tradíciógyilkos, szélsőliberális provokáció lenne a szivárványszín zászló a Városházán

Tradíciógyilkos, szélsőliberális provokáció lenne a szivárványszín zászló a Városházán

A fővárosi Jobbik-frakció felháborítónak tartja, hogy a Fodor Gábor vezette szélsőséges liberálisok a magyar és a székely nép érzékenységébe gázoló politikai követeléssel álltak elő a köztéri deviancia propagálásának elősegítésére. Fodorék arcátlan módon azt követelik, hogy a történelmi hagyományainkat és a magyarság határok feletti összetartozását kifejező székely zászló mellé a deviáns köztéri homokosvonulás idejére tegyék ki a Városháza épületére a szivárványszínű lobogót is. A Jobbik határozottan elítéli ezt a provokációt, amely egyenlőségjelet kíván tenni a Kárpátok karéjában élő székely nép jogos autonómiaküzdelme és különböző deviáns csoportok többségellenes, tradíciógyilkos és a nemzeti hagyományokat nevetségessé tevő akciója közé.

A fővárosi Jobbik nyomatékosan felszólítja a liberális uszítók által megszólított célszemélyt, Tarlós István főpolgármestert, hogy semmiképpen se engedjen a közerkölcsöt romboló felszólításnak. Amennyiben Tarlós mégis meghajol egy újabb deviáns csoport előtt – mint tette azt a Sirály elnevezésű illegális zsidó klubnál –, a fővárosi Jobbik a polgári engedetlenség eszközéhez folyamodva eltávolítja az épületről a devianciát megtestesítő provokatív zászlót.

Czeglédi János, a fővárosi Jobbik képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …