2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Szűkmarkú próbálkozás a várólisták felszámolására

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Fidesz–KDNP-kormány a lesújtó egészségügyi helyzet javítására minden pénzt sajnál. Ebbe a sorba illik bele Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár azon szűkmarkú ígérte, miszerint 1 milliárd forintot szánnak a kórházi várólisták csökkentésére az elkövetkező időben. Sajnos jól mutatja, hogy az egészségügy még mindig az Orbán-kormány mostohagyermeke, mert a hatékony várólista-felszámolás legalább 7 milliárd forint többletforrással lehetne megoldható.

A várólisták felszámolására tett erőtlen kísérleten túl a Fidesz-kormánynak abban kellene inkább az élen járnia, hogy felszámolja a lakosságot szegényekre és gazdagokra felosztó egészségügyi állapotokat, és fel kellene hagynia a magánegészségügy állandó becsempészési kísérleteivel.

A Jobbik Egészségügyi Kabinetjének egységes álláspontja, hogy a közpénz nem a látványsportok túlzott támogatásában, ki nem használt fényűző stadionokban van jó helyen, hanem az egészségügyben és az egészségügyi dolgozók bérfejlesztésében.

Lukács László György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…