2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Szavazatért ajándékkönyv vállalkozóknak

Ingyen megkaphatják a Kisvállalati Marketing Biblia című könyvet azok a vállalkozók, akik elmennek szavazni vasárnap – ígéri a könyv szerzője.

Aki vasárnap elmegy szavazni – függetlenül attól, hogy kire voksolt – e-book formájában ingyen letöltheti a Kisvállalati Marketing Bibliát. Ezzel szeretné szavazásra ösztönözni a vállalkozókat a könyv szerzője, Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő.

„A sikeres vállalkozók egyik legfontosabb értéke az önállóság, az autonómia. Ők soha nem a szidják a körülményeket, hanem amennyire lehet alakítják. Például azzal, hogy elmennek szavazni. Én biztos elmegyek és erre biztatok minden vállalkozót” – mondta Wolf Gábor a kezdeményezéséről.

A „kortes” könyv a www.marketingcommando.hu/valasztasok# internet oldalon érhető el. A letöltés feltétele mindössze egy „becsületszó”, hogy részt vettünk a választáson, majd egy egyszerűsített regisztráció után azonnal megkaphatjuk a könyvet. A könyv csak a szavazás napján érhető el urnanyitástól urnazárásig, azaz reggel hat órától este hét óráig.

A könyv egy könnyen érthető, nagyon gyakorlatias marketing kézikönyv vállalkozásoknak, rengeteg példával, esettanulmányokkal, útmutatókkal. Igazi bestseller, vezette a Bookline.hu üzleti könyv sikerlistáját, ezidáig 20 ezer példányban kelt el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek