2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Sajtónyilatkozatot tett: Dr. Pásztor Albert miskolci polgármesterjelölt

Nyilatkozat tartalma:
„Hölgyeim és uraim!  
Azért akarok polgármester lenni, hogy csapatommal visszaadjuk Miskolcot a miskolciaknak. Véget vetek a várost semennyire sem ismerő, hozzá nem értő emberek uralmának!


Rendet, biztonságot, nyugalmat, békét teremtünk, mert Miskolc rendet, biztonságot, nyugalmat, és békét akar!

Az Önökkel elkezdett városkonzultációt folytatom, de már most látjuk, hogy októbertől melyek a legfontosabb feladataink. Ezen feladatok képezik programom alapját A BIZTONSÁGOS és GYARAPODÓ város megteremtéséhez.

·        A közgyűlésben valamennyi frakcióval együtt kívánom szolgálni a város érdekeit.

·        Újra helyzetbe hozom a miskolci szakembereket, vállalkozókat, vállalkozásokat.

·        Minden forintért megharcolok, megszerzem, ami megszerezhető a városnak, a hazai és uniós forrásokból.

·        Pártpolitikai okok miatt semmit nem dobunk ki az ablakon, ami a város érdekét szolgálja.

·        A nincsteleneket segítjük, támogatjuk az igyekvőket, de a gátlástalanoknak azt üzenem, semmi jóra ne számítsanak Pásztor Alberttől!

·        Megkezdjük a közmunkaprogramok továbbfejlesztését, hogy kapcsolódjanak a piacképes, termelő és szolgáltató vállalkozások igényeihez. Azoknak a munkanélkülieknek, akik képezni akarják magukat és Miskolc hasznára szeretnének válni, biztosítjuk a felemelkedés lehetőségét.

·        A megye településeivel és lakosságával együttműködve ismét a régió központjává tesszük Miskolcot!

·        Polgármesterként civil közgyűlés-sorozatot kezdeményezek, új támogatási rendszert indítok, így adok lehetőséget a döntéshozatalban való részvételre.

·        Miskolc legendás fesztiváljai ismét elfoglalják régi helyüket, az ország első kőszínháza kiemelt támogatást kap. A kultúrát elérhetővé tesszük MINDENKI számára.

·        A szívem piros-fehér! Éppen ezért fontosnak tartom, hogy a labdarúgás mellett, minden sportközösséget támogassunk. Felkaroljuk, és méltó helyükre emeljük azokat a tehetségeket, akik eddig maguk járták az útjukat. Feltámasztjuk a legendás miskolci sportágakat, így a salakmotorozást is.

Hölgyeim és uraim!

A mögöttem látható Kampányiroda és InfoPont, a szövetségünk szimbóluma a város szívében. Azért hoztuk létre, hogy ide térhessen be beszélgetni, problémáit megosztani minden jó érzésű miskolci, aki tenni szeretne a városért. Ha csak egy szavazat, amit tesz, akkor megteszi, amit egy miskolci tehet.

Becsületes versenyt szeretnék. Ezt várom el minden munkatársamtól és támogatómtól, de ezt kérem politikai ellenfeleimtől is.

Jó munkát kívánok, az irodám mindenki előtt nyitva áll!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…