2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Roncstársadalommá züllesztették Borsodot

Vészjósló demográfiai adatokat közölt a KSH: az elmúlt 15 évben közel 100 ezer ember tűnt el a megyénkből, miközben az itt megszülető gyermekek fele halmozottan hátrányos helyzetű, annak ellenére, hogy szüleik kiemelten kedvezményezettek, köszönhetően a segélyeknek, a sehova nem vezető felzárkóztató programoknak és a hatóságok által lezseren elnézett bűnelkövetéseiknek.

Az állam a devianciát támogatja, nem csoda, ha az egyre nagyobb méreteket ölt: a szülők jelentős hányada iskolai végzettség nélkül, szinte gyermekként szül gyermeket. Az anyák majd 60 százaléka hajadon, közel fele maximum 8 általánossal rendelkezik. Ilyen súlyosan lepusztult demográfiai állapotokra nem lehet sem jövőt, sem életképes gazdaságot alapozni. A „rendszerváltás rendszere” totális csődöt mondott.

Véget kell vetni a megélhetési gyermekvállalásnak, és az érdemtelen segélyezés világának. A Jobbik ennek érdekében a családi pótlékot a harmadik gyermektől adókedvezmény formájában kívánja folyósítani, aki pedig szociális támogatásban részesül, az a segéllyel együtt a családi pótlékot is szociális kártyára kapja majd. Természetesen, aki a többségi társadalommal kíván tartani az ország építésében, azt támogatjuk, a kötelességeiket nem teljesítőket viszont az igazságszolgáltatás eszközein túl a szociális rendszerből való kizárás lehetőségével fogjuk fegyelmezni. A szociális juttatásokat a gyermek kötelező iskolába járásán túl további feltételekhez kötjük, s véget vetünk mindennemű, különösen az etnikai alapon a magyarság kárára megvalósuló diszkriminációnak. Ennek érdekében szükségesnek tartjuk az érpataki modell helyi viszonyokra történő átültetését valamennyi önkormányzatnál.

 

Jámbor Márk, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum