2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Hét tolvaj, három nap, egy ház

Az első páros eldicsekedett a betöréssel, majd a család két és még további három tagja másnap, illetve harmadnap szintén behatoltak egy sátoraljaújhelyi házba. A rendőrök minden tolvajt azonosítottak és elfogtak az orgazdával együtt.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság B. J. 29 éves, O. R. 21 éves tiszakarádi, B. E. 25 éves, B. T. 33 éves, B. J. 33 éves sátoraljaújhelyi, G. N. 20 éves sárospataki lakosokkal és 14 éves fiatalkorú társukkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak közül ketten 2015. november 22-én 13 óra előtt betörtek egy sátoraljaújhelyi lakóházba, ahonnan ékszereket és műszaki cikkeket vittek el.

A két férfi családi köréből másnap ketten újfent behatoltak az ingatlan korábban betört ablakán, majd harmadnap a rokonsági körből további három fő összeszedte a házból a még maradt értékeket. A hét tolvaj közel három millió forint értékben tulajdonított el ékszereket, számítástechnikai eszközöket, televíziót, érméket, mobiltelefont.

A sértett bejelentését követően a nyomozók 48 órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható terhelteket. Az eljárás során a rendőrök azonosították azt a nőt is, aki átvette az eltulajdonított eszközöket, így M. M. 31 éves sátoraljaújhelyi lakossal szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az ellopott értékeket a házkutatások során lefoglalta, majd a visszaadta azokat jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum