2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rettegnek a miskolci Napfürdő utca lakói

Egyetlen család tartja rettegésben a miskolci Napfürdő utca lakóit, akik már bejelentést tenni is félnek, tartva a rendbontók bosszújától. Az utcabeliek a Jobbikhoz fordultak segítségért.

Jakab Péter, a párt frakcióvezetője elmondta, a helyszínen tájékozódott a kialakult helyzetről, melynek során a lakók megerősítették: a család és a hozzájuk érkezők tízesével járkálva agresszív módon viselkednek, napokig hangosan „ünnepelnek”, és a szomszédok megölésével fenyegetőznek.

A politikus tűrhetetlennek nevezte, hogy egy maroknyi kiilleszkedett személy egy teljes utcát és környékét terrorizálhat egy olyan városrészben, ahol elvileg rendszeresek a hatósági ellenőrzések. A frakcióvezető a helyszínen azonnali intézkedést kért az önkormányzati rendészettől, akiknek azonban semmilyen tekintélyük nem volt a rendbontók előtt. Jakab Péter szerint ez is jól mutatja, hogyan bátorítja fel a nem megfelelő – csak PR-nak szánt – hatósági munka a rendbontókat, akik ma már arra veszik a bátorságot, hogy a hatósági személyt „oktassák”.

https://www.youtube.com/watch?v=NG-DQ3Wplxc

A jobbikos képviselő arra kérte a rendőrséget, ha kell napi rendszerességgel razziázzanak a családnál valamennyi hatóság bevonásával a gyermekvédelemtől az ÁNTSZ-ig, megkövetelve a legapróbb jogszabályok betartását is. „Ha most nem tanítjuk őket móresre, a Napfürdő utcából előbb-utóbb vérfürdő utca lesz” – fogalmazott Jakab Péter.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…