2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Reagálás Rogán Antal rádióinterjújára: Orbán Viktor kapitulált és elárulta a magyar embereket

Reagálás Rogán Antal rádióinterjújára: Orbán Viktor kapitulált és elárulta a magyar embereket

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda minisztere szombati sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Kormány hajlandó engedni az Unió és az Európai Néppárt bevándorláspárti zsarolásának, és a jövőben – DNS-vizsgálat mellett – beengedi hazánk területére a 14-18 éves migránsokat. Nem meglepő, ugyanakkor sajnálatos, hogy a közárdió Vasárnapi Újság című műsorában vendégeskedő Rogántól nem merték megkérdezni, hogy mi indokolja a 180 fokos fordulatot a kormány migránspolitikájában.

A Jobbik nem azért szavazta meg március elején a jogi határzár szigorítását, hogy utána Orbán Viktor térdre ereszkedjen a brüsszeli bürokraták előtt! Árulásnak tartjuk az Orbán-kormány kapitulációját, mert ezzel a 3,3 millió nemmel szavazó mellett, azoknak a millióknak az akaratát is szembe köpték, akik a Fidesz bolsevik stílusú, pökhendi kormányzása miatt nem vettek teszt a népszavazáson, de a betelepítését elutasítják. A Jobbik felszólítja Orbán Viktort, hogy kedden reggel napirend előtt az Országgyűlésben adjon magyarázatot a hazaárulásáról. A Jobbik újra beterjeszti az Alaptörvény módosítását, amely se szegény migránsnak, se gazdag migránsnak nem ad lehetőséget a betelepítésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…