2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Reagálás Gál Roland előzetes letartóztatásának megszüntetésére

Miközben Gál Roland gyilkossági ügybe keveredett ex-fideszes politikusról egy szakvélemény szerint kiderült, hogy „észlelhető nála agresszív ösztöntörekvés, valamint indulatkezelési nehézségekkel is jellemezhető”, a magyar bíróság úgy döntött, hogy visszaengedi Gált a dunaújvárosiak közé. A péntek este megjelent hírek szerint már „behűtött rosét” iszogatott baráti társaságban, a közeljövőben pedig szabadon mozoghat városunkban, tervei szerint munkát is kíván vállalni a volt politikus.

Mint ismeretes, korábban azért nem engedték szabadlábra helyezését Gálnak, mert fennállt a szökés, elrejtőzés veszélye. Talán politikai nyomásgyakorlás miatt, talán azért, mert annyira jó útra tért a fideszes vádlott. Nem tudhatjuk, viszont felvetődik az alábbi kérdés: miként lehetséges az ma Dunaújvárosban, hogy miközben valaki bevallottan segédkezett betonba temetni egy holttestet, szabadon mozoghat és dolgozhat?

Pintér Tamás országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…