2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Reagálás az Ormosbányán történt eseményekre: Fokozott rendőri jelenlétet a közmunkásképzések helyszínein

Reagálás az Ormosbányán történt eseményekre: Fokozott rendőri jelenlétet a közmunkásképzések helyszínein

Borsodban megtörtént az, ami borítékolható volt: a budai íróasztalok mögött megalkotott közmunkásképzés tömegverekedésbe fulladt. A Jobbik már többször elmondta, hogy a közfoglalkoztatottak választások előtti „oktatása” nem más, mint kampányízű pótcselekvés, ami nemhogy versenyképes tudást nem biztosít az érintetteknek, de helyenként még az energiáik lekötésére sem alkalmas.
Mi sem jelzi ezt jobban, hogy Ormosbányán összeverekedtek a tanfolyamon résztvevők, miután az egyik részeg „diák” kötekedett társaival. Tekintve, hogy a népes rokonság is bekapcsolódott az alternatív testnevelésórába, szétverték a „tanulásnak” helyet biztosító művelődési ház berendezését.  Döbbenetes belegondolni, hogy nemrég a Fidesz az ilyen mélyigénytelen, agresszív embereket is beültette volna az általános iskolákba a gyerekeink mellé. A Jobbik és a szülők összefogása ezt megakadályozta, ennek ellenére jól látható, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén egyes településein a közmunkásképzés közbiztonsági kockázatot jelent.

A Jobbik a lakosság, a pedagógusok, valamint a programban résztvevő törvénytisztelő közmunkások védelmében fokozott rendőri jelenlétet kér a képzési helyszíneken.

Jakab Péter, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek