2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

“Gázos” Mátrai Erőmű – mindenre kiterjedő vizsgálatot szorgalmaz a Jobbik

Az elmúlt napokban járta be az országos sajtót az a hír, miszerint a Mátrai Erőmű egyik víztározójában az ott dolgozók egészségére rendkívül veszélyes gázok keletkeztek. A vállalat annak ellenére, hogy már napokkal korábban tudott a veszélyes helyzetről, az érintett zónák lezárása helyett továbbra is veszélynek tette ki dolgozóit. A hírek arról szóltak, hogy több dolgozó is panaszkodott rosszullétre, amelyet minden bizonnyal a kiszabadult mérges gázok okoztak, hiszen ezek szem- és nyálkahártya-irritációt okoztak.
Elfogadhatatlan, hogy Mészáros Lőrinc erőművének vezetése tompítani próbálja a történteket ahelyett, hogy megtenne mindent az erőműben dolgozók és a környéken élők egészsége, valamint a környezet védelme érdekében. A Jobbik arra kéri a hatóságokat, hogy mindenre kiterjedő vizsgálatot folytassanak le, és találják meg a felelősöket!

Nunkovics Tibor és Dudás Róbert, a Jobbik országgyűlési képviselői

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum