2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Már csak 7 nap! – régiós klímapolitikai konferencia

Kereken egy hét múlva kerül sor az Ökopolisz Alapítvány őszi programjai közül az egyik legfontosabbra. Magyar és külföldi szakértők mesélnek régiónk országainak klímapolitikai törekvéseiről, a hivatalos tervek és a tapasztalható gyakorlat eltéréseire is rávilágítva, friss javaslatok bemutatásával. Elfogadta meghívásunkat a lengyel és a cseh zöld párt vezetője, valamint Thomas Waitz is, az Európai Zöldek frissen megválasztott társelnöke, osztrák zöldpolitikus. Magyar részről Schmuck Erzsébet, Dr Bozó László, Jávor Benedek, Kendernay János, Mező János Bálint és Pribeli Levente adnak elő.
A rendezvény célja, hogy a 2019. szeptemberi ENSZ Klíma Csúcsértekezlet után, és a soron következő, decemberi találkozó előtt a tudomány és a civil szervezetek képviselői, továbbá a régió zöld pártjainak politikusai megvitassák, hozott-e előrelépést az éghajlatváltozás kihívásaira adandó válaszok terén a legutóbbi ENSZ értekezlet.

Az Ökopolisz Alapítvány ezzel a rendezvénnyel felhívja a közvélemény és a sajtó figyelmét a globális és régiós klímaválság problémáira, illetve a lehetséges megoldásokra. Az alapítvány társelnökei, Lengyel Szilvia és Fülöp Sándor várják a közönséget szeretettel. A konferencia levezető elnöke: Dr. Faragó Tibor.

A konferencia 2019. november 27-én, szerdán kerül megrendezésre, a MagNet Közösségi Házban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…