2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Pakusza fejlesztéseivel kampányol Kriza

A Fidesz néhány hete még azzal támadta Pakusza Zoltánt, hogy a jobbikos képviselő nem csinál semmit, most viszont az általa végrehajtott fejlesztésekkel próbál népszerűséget szerezni magának Kriza Ákos polgármester.

Pakusza Zoltán perecesi sajtótájékoztatóján jelezte, a napokban a választókörzet lakói levelet kaptak Kriza Ákostól, amelyben felsorolja hat pontban az elmúlt év fejlesztéseit. Csak azt felejtette el nagyvonalúan leírni – tette hozzá –, hogy ezek képviselői alapból valósultak meg, lakossági igények mentén a képviselő kezdeményezésére.

Pakusza mindennek alátámasztására bejelentette, nyilvánosságra hozza képviselői fejlesztési keretének idei felhasználását: „aki összehasonlítja a levélben leírtakkal pontosan látni fogja, hogy a polgármester úr által felsorolt fejlesztésekhez neki mindössze annyi köze van, hogy aláírta azok engedélyezését. Polgármester úr sajnos úgy viselkedik mint az a lyukói mélyigénytelen, aki mások munkájának gyümölcsét próbálja learatni” – fogalmazott a Jobbik képviselője.

Végezetül arra kérte Kriza Ákost, viselkedjen tisztségéhez méltóan, tisztelje a választók döntését, hogy ellenzéki képviselőre szavaztak, és a jövőben próbálják segíteni egymás munkáját, amelyben, ahogyan eddig, úgy a továbbiakban is partner lesz a jobbikos politikus.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Országos Közös Akarat (OKA) 2024.02.20-ára – a kirobbant „kegyelmi botrány” után – összehívta a magyarországi gyermekvédelemmel foglalkozó civil és…

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …