2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Orbánék csúcsra járatják a korrupciót, az eredmények a Jobbik kezdeményezésit támasztják alá

Orbánék csúcsra járatják a korrupciót, az eredmények a Jobbik kezdeményezésit támasztják alá

Az Ernst & Young felmérése szerint a hazai cégvezetők 78 százaléka szerint mindennapos a korrupció, ez az arány meghaladja meg a két évvel ezelőttit, és a legrosszabb mutató a régióban. A magyar vezetők többsége, 57 százaléka hisz a korrupció miatti felelősségre vonás elrettentő erejében.
A kutatás alátámasztja a Jobbik Valódi Nemzeti Konzultációja során tapasztaltakat: az ország előrejutásának egyik legnagyobb gátja a korrupció, melyet Orbánék a csúcsra járatnak. Ma már nem Nokia-dobozok cserélnek gazdát, hanem egész vadászházakat, vadászkastélyokat lopnak el. Érthető tehát, hogy a fideszes földesurak miért söpörték le érdemi indoklás nélkül a korrupció megfékezése érdekében benyújtott Lex Lúdas Matyi indítványcsomagunkat.

Ha a Jobbik a nép bizalmából kormányzati megbízást kap, akkor felállítja a korrupcióellenes ügyészséget, személyre szabott jogalkotás nélkül fogja kivizsgálni az összes korrupciógyanús közbeszerzést, a törvénytelenül szerzett pénzt vagyonelkobzás révén visszaadjuk a népnek, a felelősöket pedig szigorúan meg fogjuk büntetni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum