2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

A Jobbik elmegy a falig a devizahitelesek érdekében

A kormányzat teljes mértékben elhibázott „rendezése” nyomán lassan lejárnak az ötéves árfolyamgátas határidők, amelyeket követően az eddig gyűjtőszámlán szaporodó, állítólagos tartozások a károsultak nyakába fognak szakadni. Ezek a terhek tetemes módon növelik a károsultak törlesztőrészleteit vagy akár a hitel futamidejét.
Mivel az Orbán-kormány hibás és bűnös, piaci árfolyammal számoló elszámolási törvénye után nagyságrendileg ugyanannyi bedőlt hitelszerződést tartanak nyilván, mint korábban, nem nehéz belátni, hogy újabb tízezrek ellehetetlenítése egy társadalmi, szociális katasztrófához vezetne.

A Jobbik új elszámolási törvényt alkotna, ahol felvételkor érvényes árfolyamon számítanánk át a hiteleket. Emellett arra szólítjuk fel a kormányt, hogy javítsa ki saját hibájának legalább egy részét, és a gyűjtőszámlákon lévő összegeket ne terheljék az amúgy is bajban lévőkre – mindezt fedezzék az érintett bankok! Emellett a kabinet illetékesei álljanak végre szóba a Parlament előtt tüntető hitelkárosultakkal, akikkel szolidárisak vagyunk, és akik érdekében a Jobbik a nép pártján állva minden követ megmozgat.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum