2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

A Jobbik elmegy a falig a devizahitelesek érdekében

A kormányzat teljes mértékben elhibázott „rendezése” nyomán lassan lejárnak az ötéves árfolyamgátas határidők, amelyeket követően az eddig gyűjtőszámlán szaporodó, állítólagos tartozások a károsultak nyakába fognak szakadni. Ezek a terhek tetemes módon növelik a károsultak törlesztőrészleteit vagy akár a hitel futamidejét.
Mivel az Orbán-kormány hibás és bűnös, piaci árfolyammal számoló elszámolási törvénye után nagyságrendileg ugyanannyi bedőlt hitelszerződést tartanak nyilván, mint korábban, nem nehéz belátni, hogy újabb tízezrek ellehetetlenítése egy társadalmi, szociális katasztrófához vezetne.

A Jobbik új elszámolási törvényt alkotna, ahol felvételkor érvényes árfolyamon számítanánk át a hiteleket. Emellett arra szólítjuk fel a kormányt, hogy javítsa ki saját hibájának legalább egy részét, és a gyűjtőszámlákon lévő összegeket ne terheljék az amúgy is bajban lévőkre – mindezt fedezzék az érintett bankok! Emellett a kabinet illetékesei álljanak végre szóba a Parlament előtt tüntető hitelkárosultakkal, akikkel szolidárisak vagyunk, és akik érdekében a Jobbik a nép pártján állva minden követ megmozgat.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…