2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Orbán Viktor kérjen bocsánatot a külföldre kényszerült magyaroktól

A Jobbik Orbán Viktor bocsánatkérését várja a külföldre kényszerült fiatalokkal kapcsolatos kijelentése miatt. A miniszterelnök ugyanis önkritika helyett még azt a tényt is kétségbe vonta, hogy több százezer külföldre szakadt honfitársunk gazdasági menekültnek tekinthető, sőt arról értekezett, hogy az elvándorlás kapcsán „meg kell érteni a modern idők szavát”.
A Jobbik szerint a kioktató és realitásérzéktől mentes beszéd helyett Orbán Viktornak inkább bocsánatot kellett volna kérnie a külföldre kényszerült honfitársainktól és az itthon maradt családtagoktól. A Fidesz és a 2010 előtti kormányok politikájának köszönhetően nőtt ilyen nagyra a kivándorlás. Ez a több százezer ember ugyanis nem önszántából, nem „kalandvágyból”, hanem kényszerből próbál most más ors zágban boldogulni. A kormányzatok kudarcos gazdaságpolitikája okozta a munkahelyhiányt, az oktatási káoszt, az állandó bizonytalanságot. Ezek az okai annak, hogy családok szakadtak szét, hogy a vasárnapi családi ebédeken már egyre több helyen nincsenek ott a fiatalok, gyermekek, és csak Skype-on láthatják szeretteiket.

A Jobbik arra kér április 6-án felhatalmazást, hogy az egyetlen hiteles és kidolgozott programmal rendelkező pártként egy munkahely- és otthonteremtő, kiszámítható jövőt biztosító programot hajthasson végre. Olyan programot, amely biztosíthatja, hogy minden magyar ember itthon tudjon boldogulni, amely újra erőssé és vonzóvá teszi hazánkat a már elvándorolt honfitársaink számára is.

Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek