2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Orbán Viktor kérjen bocsánatot a külföldre kényszerült magyaroktól

A Jobbik Orbán Viktor bocsánatkérését várja a külföldre kényszerült fiatalokkal kapcsolatos kijelentése miatt. A miniszterelnök ugyanis önkritika helyett még azt a tényt is kétségbe vonta, hogy több százezer külföldre szakadt honfitársunk gazdasági menekültnek tekinthető, sőt arról értekezett, hogy az elvándorlás kapcsán „meg kell érteni a modern idők szavát”.
A Jobbik szerint a kioktató és realitásérzéktől mentes beszéd helyett Orbán Viktornak inkább bocsánatot kellett volna kérnie a külföldre kényszerült honfitársainktól és az itthon maradt családtagoktól. A Fidesz és a 2010 előtti kormányok politikájának köszönhetően nőtt ilyen nagyra a kivándorlás. Ez a több százezer ember ugyanis nem önszántából, nem „kalandvágyból”, hanem kényszerből próbál most más ors zágban boldogulni. A kormányzatok kudarcos gazdaságpolitikája okozta a munkahelyhiányt, az oktatási káoszt, az állandó bizonytalanságot. Ezek az okai annak, hogy családok szakadtak szét, hogy a vasárnapi családi ebédeken már egyre több helyen nincsenek ott a fiatalok, gyermekek, és csak Skype-on láthatják szeretteiket.

A Jobbik arra kér április 6-án felhatalmazást, hogy az egyetlen hiteles és kidolgozott programmal rendelkező pártként egy munkahely- és otthonteremtő, kiszámítható jövőt biztosító programot hajthasson végre. Olyan programot, amely biztosíthatja, hogy minden magyar ember itthon tudjon boldogulni, amely újra erőssé és vonzóvá teszi hazánkat a már elvándorolt honfitársaink számára is.

Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…