2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Orbán bejelentette a nagy semmit, grátiszban pedig azt, hogy karantén-karácsonyt készül adni a magyaroknak

Orbán bejelentette a nagy semmit, grátiszban pedig azt, hogy karantén-karácsonyt készül adni a magyaroknak

A „felelőtlen” kormány feje a mostani bejelentésével beismerte, hogy lényegében az elmúlt hetek szigorításai nem működtek, és nem voltak alkalmasak arra, hogy megállítsák a járványt. Magyarra lefordítva: halványlila gőzük sincs, mit kellene tenni. Orbán Viktor ősszel hagyta, hogy a vírus diktálja a tempót, ezért most itthon karantén-karácsonyra kell készülni. Mi sem bizonyítja jobban, hogy óvodásnak nézik a magyarokat, hogy majd 21-én bejelentik, mi lesz 24-én. Pedig a facebookos lájkvadászat helyett az emberek azt várták a kormánytól, hogy megállítsa a járványt, és ezért is fogadták el életük komoly korlátozását.

Ingyenes és széleskörű teszteléssel és a maszkviselési szabályok profi kialakításával nem kellene a magyaroknak a karácsonyukat várhatóan a családjuktól távol, magányosan tölteni, de ez Orbánt már úgy tűnik, nem érdekli.

Összességében Orbán egy hónapos szigorításai lényegében eredménytelenek lettek, és hazánk Európa egyik legszerencsésebb országából az őszi második hullámra az egyik legnehezebb helyzetben lévő országává vált. Az elmúlt hónapokban, ha Orbán nem hazánk Európai Uniós kilépésén dolgozott volna, hanem az Európai Unióval együttműködve a járvány megállítása érdekében buzgólkodott volna, akkor nem kellene karanténban tölteni az ünnepeket.

Dr. Lukács László György, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…