2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Orbán a budapestieket bünteti az olimpia elmaradása miatt

Kibújt a szög a zsákból. Orbán elveszi a fővárosi fejlesztési pénzeket, és az ok egyértelmű: a budapestiek nem akartak olimpiát. Közel kétmillió fővárosi lakos azért lesz kénytelen továbbra is a füstölő, életveszélyes metrón közlekedni, azért nem lesz panelfelújítás, azért nem költenek a budapesti kórházakra, mert több, mint negyedmillióan megállítottak az államcsőddel és brutális korrupcióval fenyegető olimpiarendezést.

Orbán üzenőfüzete ezúttal Lázár János volt, aki egy debreceni fórumon a következőt mondta: “Budapestnek nem kellett az olimpiára ezer milliárd forint fejlesztési forrás, így abból a vidék fejleszthető.”

A DK szerint az Orbán nem képes elviselni az újabb kudarcot, ellentétet próbál szítani Budapest és vidék között. Remélejük, hogy a budapestiek nem felejtik el ezt a fenyegetést és kilátásba helyezett büntetést, és a 2018-as választáson ők is büntetni fognak: kiszavazzák a hatalomból a Fidesz és országpusztító csapatukat.

Gy. Németh Erzsébet, fővárosi önkormányzati képviselő, DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek