2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Oknyomozásból jeles, folytassák a trafikmutyival!

Nagyon örülünk annak, hogy Soós Attila és az oknyomozásban köztudottan példásan élen járó miskolci önkormányzati tévé az elmúlt 24 órában felfedezte azt, amit mindenki tud ebben az országban már két hete: dr. Pásztor Albert független polgármesterjelölt a miskolci baloldali pártok támogatásával kéri a városlakók bizalmát.

Egyik szemünk ugyan nevet, de a másik sír, mert a miskolci tévé bravúros nyomozása, az ott dolgozók emberfeletti teljesítménye azt eredményezte, hogy a dr. Pásztor Albert-féle szenzációs téma kiszorította a szerdai híradóból a dr. Varga László sajtótájékoztatójáról szóló tudósítást. Persze ez érthető, végtére is Miskolc szocialista országgyűlési képviselője holmi pár milliárdos miskolctapolcai medenceépítés miatt aggódott csupán, azt tudakolta, miért csúszik a városvezetés által előszeretettel strandépítésnek nevezett beruházás első ütemének befejezése, illetve azt, honnan lesz pénz a második ütemre.
Látszik, hogy a közpénzből fenntartott városi tévé szerkesztői szerint ez kevésbé érdekelheti a miskolciakat, mint dr. Pásztor Albert. Igyekezetük roppant dicséretes, egyrészt a közérdek miatt, másrészt az MSZP miatt, hiszen ha fizetnénk érte, akkor sem tudnánk a polgármesterjelölt ismertségét ennél jobban növelni.  
Arra biztatjuk tehát az adófizetők igényeit kiszolgáló tévét, hogy további oknyomozó riportokkal igyekezzenek a miskolciak tudását bővíteni. Kezdésként például utána járhatnának annak, vajon a trafikmutyi során koncessziót nyerő, és Miskolcon tavaly óta trafikot üzemeltető Kovácsné Gara Alice nem családtagja-e véletlenül dr. Kriza Ákos polgármesteri kabinetje helyettes vezetőjének, Kovács Zsoltnak.
Ugyanezt javasoljuk Soós Attilának is, aki láthatólag szeret megdöbbenni köztudomású tényeken. Kovácsné kilétének felderítésében kérhetné például Takács Gábor frakciótársa segítségét is, hiszen ő – szintén köztudomásúlag – családilag jártas a trafikbizniszben.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…