2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Táborozó látogatók

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy hétköznapjába nyerhettek betekintést a táborozó gyerekek.

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ és a helyi rendőrkapitányság kiemelkedő kapcsolatának eredményeként 2014. július 17-én 8-14 éves gyerekek 16 fős csoportja tett látogatást a rendőrség tiszaújvárosi épületébe.

A Hétszínvirág Nyári Napközis Tábor a helyi családsegítő- és gyermekjóléti szolgálat rendezésében elsősorban hátrányos szociális helyzetű tiszaszederkényi és tiszaújvárosi gyerekek nyári foglalkoztatását vállalta magára.

A kis látogatók megnézhették a szolgálati gépjárműveket és megismerkedhettek a rendőrségi védőfelszerelésekkel, valamint kényszerítőeszközökkel.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság fontosnak tartja, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban megismerkedjenek a rendőrség mindennapi munkájával, abba saját tapasztalásuk alapján bepillantást nyerjenek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek