2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Nem célravezető Nagykőrös csatlakozása Bács-Kiskun megyéhez

A Jobbik Pest Megyei Választmánya régióváltás szempontjából nem tartja célravezetőnek az április 7-i népszavazást Nagykőrösön, melyen a helyi polgároknak arról kell majd véleményt nyilvánítaniuk, csatlakozzanak-e Bács-Kiskun megyéhez, avagy sem.
Nagykőrös problémája ugyanis egyáltalán nem egyedi, ugyanezzel számos más Pest megyei település is küzd, hiszen a megye egy tervezési-statisztikai régióba tartozik Budapesttel. Mivel ez a régió az Európai Unióban a fejlett régiók közé tartozik, a megyei települések számtalan fejlesztési célú, illetve munkahelyteremtő pályázati lehetőségektől esnek el.

A Jobbik egyik fő célkitűzése a megyében, hogy ez a besorolás megváltozzon, s ezáltal a mindenhol érzékelhető torzulások helyre álljanak. A nagykőrösi emberek problémáit tehát mélységesen megértjük, ugyanakkor más, átfogóbb lehetőséget ajánlunk a figyelmükbe, s ez a régiós besorolás megváltoztatása, melyet a Pest Megyei Közgyűlés és számos megyei település vezetése is támogat.

Császárné Kollár Tímea, a Jobbik Pest Megyei Választmányának elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum