2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Munkahelyeket ígért, segélycsomagokat hozott Csöbör

A Jobbik szerint a Fidesz három év alatt a végletekig elszegényítette a borsodiakat, hogy aztán a választásokhoz közeledve egy „szatyor száraztésztával” megvegye őket – hangzott el a párt csütörtöki sajtótájékoztatóján. Jakab Péter, a Jobbik megyei alelnöke annak kapcsán beszélt erről, hogy Csöbör Katalin, a Fidesz országgyűlési képviselője több ezer élelmiszercsomagokat osztott szét a Miskolc környéki Arnóton, valamint Felső- és Alsózsolcán.

A jobbikos politikus szerint az akció Csöbör Katalin munkájának a csődje, mondván, három évvel a választások után nem segélycsomagot kéne osztani, hanem fizetést. Hangsúlyozta, a KSH adatai szerint a térségben élőknek csupán 30 százaléka aktív kereső.

„Csöbör Katalin munkahelyeket ígért, de csak segélycsomagokat hozott” – fogalmazott Jakab, aki szerint mindez tökéletesen beleillik az elmúlt 23 év gyakorlatába: „A kormány a folyamatos megszorító politikával kivérezteti a középosztályt, hogy aztán a behajtott pénzből szavazatszerzés reményében ajándékokkal lássa el a cigánysort.”

Jakab Péter szerint az MSZP után a Fidesz is lemondott a bérből és fizetésből élőkről, ugyanakkor – mint mondta – a cigányság sem ér többet a kormánynak, mint négyévente egy szatyor száraztészta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…