2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Egy tolvaj, két eset

Rövid időn belül kétszer is kihallgatták a nyomozók.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a közelmúltban két különböző lopási ügyben rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Egy bükkábrányi fiatal 2013. május 19-én szórakozni ment Mezőkövesdre. A kivilágítatlan parkolóban, ahová a fiú dohányozni ment ki a diszkóból, egy több főből álló társaság lepte meg. Beszélgetés közben a csoport egyik tagja zeneátküldés ürügyén elkérte és kitépte a sértett kezéből a mobiltelefont, majd el is tűnt vele.

Az ügyben végrehajtott tanúmeghallgatások és egyéb nyomozati cselekmények szálai a fiatalkorú F.J. és O.M. mezőkövesdi lakosokhoz vezettek, akiket a rendőrök az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki.

Egy másik esetben 2013. június 25-ére virradóra egy matyóföldi ingatlan udvaráról ismeretlen személy eltulajdonította a bejelentő csepel típusú kerékpárját. A rendőrök a végrehajtott adatgyűjtések eredményeként eljutottak a korábbi ügyből már ismerős, fiatalkorú F.J mezőkövesdi lakoshoz. Gyanúsítotti kihallgatása során a feltételezett tettes beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az említett két ügy egyesítése mellett folytatja tovább a zsebtolvajlás útján, szabálysértési értékre elkövetett lopás, valamint a jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek