2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

MSZP: a Fidesz szándékosan megoldatlanul hagyja a Fészekrakó program gondjait

Az MSZP szerint a Fidesz szándékosan megoldatlanul hagyja a miskolci Fészekrakó program gondjait, hogy továbbra is a szocialisták elleni lejárató kampánnyal terelhessék el a figyelmet „saját tehetségtelenségükről”.

A párt miskolci elnöksége fogalmazott így az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében, amelyben Kriza Ákos helyi polgármester reggeli interjújára reagálnak. A város vezetője ebben arról tájékoztatott, van egy „nagyobb ívű tervük” arra, hogy a Fészekrakó programban érintett lakásokban rend, tisztaság és nyugalom legyen.
A szocialisták válaszukban hányingerkeltőnek nevezik a Fidesz eljárását, azt, hogy szerintük bár két éve kormányoznak, mégsem tettek semmit a bűncselekmények okozta károk helyrehozására.
Mindenekelőtt arra emlékeztetnek, hogy a Fészekrakó programot egyhangúlag, vagyis a Fidesz és a KDNP képviselőinek támogatásával fogadta el a miskolci közgyűlés. Az MSZP miskolci elnöksége szerint  a kormányoldalnak ezért most sem a sok arra érdemes fiatalt támogató programot kellene támadnia, hanem azokat az „aljas embereket”, akik csalással, okirat-hamisítással, a szerencsétlen, nyomorgó emberek kihasználásával, saját hasznuk érdekében elintézték, hogy az arra egyébként jogosulatlanok is igénybe vehessék a programot. „Egyikük fideszes kitűzővel a hajtókáján flangált éveken keresztül a városban” – jegyzik meg ehhez kapcsolódóan.
„A probléma azokkal a magukat jobboldalinak mondó politikusokkal van, akik a gondokat szándékosan megoldatlanul hagyják, csak azért, hogy a szocialisták ellen évekkel ezelőtt elindított lejárató kampányuk folytatásával eltereljék a figyelmet saját tehetségtelenségükről” – fogalmaz az MSZP miskolci elnöksége. Úgy gondolják, a Fidesz a „selyemréti strandberuházás kudarcáról, a tapolcai pályázat bukásáról, a Raiffeisen munkahelyteremtő beruházásának elszalasztásáról, az önkormányzat katasztrofális gazdálkodásáról, a városfejlesztés leállításáról, Miskolc tönkretételéről” próbálja elterelni a figyelmet. -MTI-

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek