2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

MSZP: a Fidesz kérjen bocsánatot!

Az MSZP szerint a Fidesz átlépett egy határt azzal, hogy „rasszista alapú gyilkosságok elkövetésével hozta összefüggésbe politikai ellenfeleit”. Az ellenzéki párt bocsánatkérést vár. Török Zsolt, az MSZP szóvivője arra reagált így vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy előző nap a vezető kormánypárt – szintén kommünikében, a szocialista szóvivő korábbi szavait kommentálva – azt írta: „Megfélemlítéssel, elhallgattatással és egyéb alvilági módszerekkel a magyar belpolitikában egyedül a maffiabaloldal él, amely a titkosszolgálatokat is aljas politikai célokra használta fel, lásd: Portik-ügy, Szilvásy-ügy és a  2008-2009-ben történt romagyilkosságok”.
    „Az MSZP leghatározottabban visszautasítja a Fidesz szélsőséges és hazug kijelentését!” – közölte Török Zsolt, felszólítva a Fidesz kommunikációs igazgatóját, Kocsis Mátét arra, hogy haladéktalanul kérjen bocsánatot.
    Az ellenzéki szóvivő hozzátette: különösen visszás mindez annak fényében, hogy „a Fidesz elnöke már évekkel ezelőtt egy többszörös gyilkossággal vádolt banda, a Fekete Sereg vezetőjével bulizott, fényképezkedett”, illetve „a Fidesz székházból egy gyilkos hordta, lökdöste ki a fiatalokat tavasszal”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek