2024. 02. 23. péntek

Alfréd
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Mi történik a kórházakban – orvosok, betegek és ápolók is megoszthatják tapasztalataikat a Momentum új oldalán

Mi történik a kórházakban – orvosok, betegek és ápolók is megoszthatják tapasztalataikat a Momentum új oldalán

Hivatalosan is elindult a Momentum bejelentőoldala, a mitortenikakorhazakban.hu. A honlapon keresztül – amely tavasszal már tesztüzemben működött – az egészségügyben a koronavírus idején dolgozó orvosok, ápolók, portások, vagy a vírussal kórházba került betegek és családtagjaik írhatják meg anonim módon, hogy mi történik valójában a teljes hírzárlattal körbevett magyar kórházakban.

Orosz Anna, a Momentum alelnöke elmondta:

„Egy világjárvány közepén mindennél nagyobb szükség van az őszinte és egyenes tájékoztatásra. ehhez képest magyarországon titkolózás övezi azt, hogy mi is történik valójában a kórházakban. Mindannyian radikális változtatásokat eszközöltünk a mindennapi szokásainkban, ahhoz azonban, hogy értsük, mit miért teszünk, tisztában kell lennünk a valósággal. Arra kérjük a magyar orvosokat, ápolókat, betegeket vagy éppen hozzátartozókat, hogy osszák meg velünk tapasztalataikat a járványról, a kórházakról, a magyar egészségügyről.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…