2021. 09. 29. szerda

Mihály
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Metrókorrupciót Vizsgáló Munkacsoport: Jobbikos siker és forró kásaként kerülgetett téma

Metrókorrupciót Vizsgáló Munkacsoport: Jobbikos siker és forró kásaként kerülgetett téma

A Metrókorrupciót Vizsgáló Munkacsoport mai ülése a korábbi gyakorlattól eltérően már nyilvánosan meghirdetésre került, ami egyértelműen a Jobbik sikere, hiszen egyedüliként követeltük a Fidesz által korábban mellőzött teljes körű nyilvánosságot, amely ma végre megvalósult.
Szomorú tény ugyanakkor, hogy hiába vetette fel a mai ülésen a Jobbik, hogy a Munkacsoport vizsgálja meg, miként képviselhette az OLAF jelentésben szereplő BAMCO konzorciumot a Trócsányi László igazságügyi miniszter résztulajdonában álló Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda a BKV-val és közvetetten a magyar állammal szemben. A javaslatot Borbély Lénárd csepeli polgármester érdemi magyarázat nélkül söpörte le az asztalról.

Nagyon szeretnénk választ kapni arra a kérdésre, hogy lehetett-e fideszes érintettség is az évtized legnagyobb korrupciós botrányában.

Ha a Jobbik kormányra kerül, a felelősségre vonást senki sem fogja elkerülni.Pártpolitikai hovatartozástól függetlenül mindenkinek felelnie kell majd, akinél a közpénz elveszítette közpénz jellegét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Országos Előválasztási Bizottság kétharmados többséggel elutasította a Ráczné Földi Judit ellen benyújtott hamis offshore-vádakat tartalmazó beadvá…

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum