2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megtelt a Szeretetcsoki raktár

Gyermekek, fiatalok, kicsik és nagyok közösen tették sikeressé a jótékonysági csokigyűjtést. A Szeretetcsoki a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági – támogató programja.

Az évente több ezer jótékonysági támogatás a közösség ereje révén sikeres. Most készült el az összesítés, 2019. év karácsonyáig a résztvevők összesen 22608 tábla csokit, plüsst, játékot gyűjtöttek össze! Ez óriási teljesítmény. Az alapítvány által működtetett Szeretetcsoki program így hosszú hónapokig eszközökkel bőven ellátva tudja folytatni jótékonysági – családsegítő programjait.

A csokigyűjtésnek tétje is volt, a legtöbb finomságot felajánló csapatok jutalmazásban részesültek. Első helyezést ért el a Kastélydombi Általános Iskola, Apraja és Nagyja (Budapest) csoport, díjazásuk: 200.000 forint. Második helyezést ért el a Batthyány Ilona Általános Iskola, (Budapest), díjazásuk: 100.000 forint. Harmadik helyezést ért el a Gödöllői Református Líceum Gimnázium, 10/C osztály (Gödöllő) , díjazásuk: 60.000. forint. A kétszáz további Szeretetcsoki támogató csapat elismerő oklevélben részesült. A résztvevő csapatok hosszú sora a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon érhető el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek