2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Megalakult a Jobbik miskolci frakciója

Öt fővel megalakult a Jobbik miskolci frakciója. A képviselőcsoport vezetőjévé Jakab Pétert választották, aki konstruktív, de kemény politizálást ígért az elkövetkezendő öt évben.

Az erről tartott tájékoztatón megjelentek a képviselőcsoport tagjai is: Pakusza Zoltán, Badány Lajos, Szilágyi Szabolcs, valamint Révész Péter. Jakab Péter fontos előrelépésnek nevezte, hogy pártjának 5 fős frakciója van azok után, hogy éveken át két képviselővel, frakció nélkül küzdöttek a közgyűlésben. Mint mondta, a Jobbik az új testületben is konstruktív politikát fog folytatni: minden olyan előterjesztést megszavaznak, ami Miskolc javát szolgálja, a város érdekeivel ellentétes döntéseket azonban ha kell, az utcai politizálás eszközével is meg fogják akadályozni, mint ahogy azt tették a Fidesz által Miskolcra megszavazott nemzetközi cigányközpont esetében is.

Hangsúlyozta: továbbra is kiállnak az ingyenes gettófelszámolás, valamint a miskolci kis- és középvállalkozások támogatására épülő munkahelyteremtő városgazdálkodás mellett, két egyéni győztes képviselőjük pedig bizonyítani fogja mind Perecesen, mind pedig az Avas II-es ütemében, hogy a Jobbik a legnehezebb terepen is megállja a helyét.

A frakcióvezető közölte: a tisztességes politizálásra a képviselőcsoport valamennyi tagja polgárjogi szerződésben vállalt garanciát. Eszerint, ha korrupcióba keverednének, lemondanak a mandátumukról, ellenkező esetben több milliós kártérítést kötelesek fizetni a miskolciaknak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…