2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Másodfokon is elbukott az ellenzék vádaskodása

Sebestyén László sajtótájékoztatója: másodfokon is elbukott az ellenzék vádaskodása.

” Dr. Mokrai Mihály, Miskolc bukott MSZP-s alpolgármestere, 2013. március 22-én terjesztett elő feljelentést a Miskolci Rendőrkapitányságon, ellenem, Sebestyén László országgyűlési képviselő ellen, rágalmazás vétsége miatt.
Az országgyűlési képviselői mandátumom megszűnése után az ügyben a Miskolci Járásbíróság 2014. október 17. napján tartott személyes meghallgatást.
A Miskolci Járásbíróság 2015-ben 4 alkalommal tartott tárgyalást, tanúmeghallgatást, ezek után:
2015. június 18-án a Miskolci Járásbíróság Sebestyén Lászlót (engem), felmentett a rágalmazás vétsége alól.
Dr. Mokrai Mihály fellebbezést terjesztett elő az ítélet ellen. A Miskolci Törvényszék 2016. május 17-én hozott határozatával a Miskolci Járásbíróság ítéletét helybenhagyta.
Hab a tortán, hogy az állítólag jogi végzettségű Mokrai Mihály másodfokon is elbukta a pert, mely véleményem szerint inkább politikai próbálkozás volt, mint komoly sérelem, melyet ráadásul el sem követtem. A szocialistáknak jól jött volna, ha elmondhatnák, hogy a FIDESZ volt országgyűlési képviselőjét, a Borsod 02. választókörzet és a miskolci Fidesz szervezet elnökét, a bíróság elítélte. Nagy skalp lettem volna. Ez nem jött be, sőt a bíróság első és másodfokon is felmentett a rágalmazás vétsége alól.
Már megszokott, hogy a szocialisták minden alap nélkül vádaskodnak, a politikai sárdobálás, egy kisebb vagy nagyobb hazugság nem áll távol tőlük, ezt a volt vagy mai (?) főnökük ki is mondta.
Én mindig törvénytisztelő ember voltam, ez volt életem első bírósági pere, remélem az utolsó is.
Tudom, hogy most én beperelhetném Mokrait, de nekem nem életcélom az bíróságra járás, az időmet inkább az ország és városunk felemelkedésére szánom, inkább dolgozok és várom Mokrai bocsánatkérését.”

Sebestyén László Borsod 02. vk. elnök, miskolci Fidesz elnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum