2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

30. nyílt nap – örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás

Harmincadik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2016. május 21-én, szombaton 10 és 14 óra között várjuk ismét azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

A folyamatos rehabilitációnak és a nyílt napok sétáinak köszönhetően egyre nő a pórázon vezethető kutyáink száma. Az elhelyezett állataink a látogatói szeretettől láthatóan sokat fejlődnek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon. A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék elhelyezett állataink számára.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és mikrochippel van ellátva.

Jelenleg 66, telepünkön elhelyezett ebünknek, valamint 15 macskánknak keresünk végleges otthont. Telepünk minden jó szándékú megkeresésnek és felajánlott együttműködésnek partnere, ennek eredményeként az előző nyílt nap óta 17 állatnak találtunk ideiglenes vagy végleges otthont. Bekerült állataink száma ez idő alatt 16 kutya és 5 macska.

Kérünk minden kedves állatbarátot, legyenek segítségünkre, hogy állataink – köztük folyamatosan érkező gazdátlan macskáink – továbbra is szép számmal találjanak hűséges gazdára.

Az előző nyílt napon 88 látogatót üdvözöltünk. Egyre több, számunkra eddig ismeretlen állatbarát érdeklődik programunk, tevékenységünk iránt. Reméljük, őket is rendszeresen köszönthetjük telepünkön és örömünkre szolgál, hogy a nyílt napunk első segítői továbbra is megtisztelnek jelenlétükkel.

Az elkövetkező időszakban szívesen fogadunk adományként a szervezetünk által tervezett ügyességi, mozgató pálya megépítéséhez szükséges anyagokat. Célunk a mindennapi, folyamatos mozgás biztosítása állataink számára. Továbbá adományként fogadunk finom fűrészport a macskák almozására.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotókkal együtt – honlapunkon: http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk.

Keresse fel Facebook oldalunkat is!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek