2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Kriza Ákos, a bujkáló polgármester

Mint ahogyan azt az elmúlt hónapokban megszokhattuk, Miskolc polgármestere a Miskolci Turisztikai Kft. ügyével kapcsolatban most is bujkál. Mindössze egy ködös közlemény érkezett azzal kapcsolatban, hogy szerdától már nem Czinkné Sztán Anikó a cég ügyvezetője, de még alkalmazásban sem marad.

A Miskolci Turisztikai Kft.-ről három éve csak azt szajkózza a városi közmédia, hogy virágzik, Czinknéről pedig azt, hogy csúcsra járatta a miskolci turisztikát. Ezek után egy nyúlfarknyi közleményben tudatják a lakossággal, velünk képviselőkkel, hogy ennyi volt. És – a sajtóhírek szerint – maga az érintett is a közleményből tudta meg, hogy mennie kell.

A napnál is világosabb: a fideszes városvezetés igyekszik úgy feltüntetni az ügyet, mintha a Miskolci Turisztikai Kft. nehéz anyagi helyzetéért kizárólag Czinkné Sztán Anikó lenne a felelős, s bűnbakká teszi a volt ügyvezetőt.  

A Miskolci Szocialisták azonban követelik, hogy a városvezetés nevezze meg az összes felelőst, akik idáig vitték a turisztikai céget.
–          Nevezze meg a felelőseit a helyi TDM szervezet tönkretételének
–          Nevezze meg a felelőseit a Barlangfürdő büfé első fokon elvesztett perének
–          Nevezze meg a felelőseit a cég elvesztett munkaügyi pereinek
–          Nevezze meg a felelőseit a Selyemréti fürdő visszavont közbeszerzésének
–          Nevezze meg a felelőseit a Selyemréti fürdőt építő kft.-vel szemben első fokon elvesztett kártérítési pernek
–          Nevezze meg a felelőseit a Selyemréti fürdő területén működő, érvényes szerződéssel rendelkező büfések üzlethelyiségeinek ledózerolásának
–          Nevezze meg a felelőseit a turisztikai cégnél keletkezett majd’ félmilliárdos  hiánynak.

Ne bujkáljon tovább a polgármester! Álljon elő, és mondja meg a miskolciaknak, hogy ki, kik a felelősök azért, hogy Miskolc turisztikai cége ilyen helyzetbe jutott. Vagy továbbra is bujkál, és bűnbakot gyárt? 

Földesi Norbert
frakcióvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek