2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Közvilágítás-fejlesztés Perecesen

Újabb fejlesztésről számolt be választókörzetében Pakusza Zoltán: ezúttal közvilágítás-fejlesztés valósult meg az elmúlt hetekben Perecesen.
A Jobbik önkormányzati képviselője a beruházást közlekedési és közbiztonsági szempontból is fontosnak nevezte. Mint mondta, a lakossági igényeknek megfelelően négy helyszínre kerültek ki új lámpatestek: a 6-os busz végállomásánál az Akna utcában, a Bollóalja, Közkút utcákban és a Tölgyfa közben. Hozzátette: a fejlesztés képviselői alapból és a város központi költségvetéséből valósult meg.

Újságírói kérdésre, hogy ez e az első ilyen jellegű fejlesztés a körzetben, a képviselő elmondta, a tavalyi évben öt másik helyszínen is szereltek fel lámpákat, az elmúlt két évben így összesen kilenc új helyszínen javult a közvilágítás a körzetben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…