2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Kovács Kati koncert Tiszaújvárosban

Szép számú érdeklődő gyűlt össze csütörtök kora este a tiszaújvárosi Arany Holló Étteremben, hogy meghallgassa Kovács Kati örökzöld slágereit. A koncert előtt Cziberéné Bencze Magdolna, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, mint házigazda köszöntötte a vendégeket.


Tekintettel arra, hogy október az idősek hónapja megkülönböztetett szeretettel üdvözölte a szépkorú vendégeket Cziberéné Bencze Magdolna. „Önöknek köszönhetjük, hogy itt lehetünk, hiszen önök építették fel városunkat. A szántóföldekből ipari üzemek és lakótelepek születtek. Az önök által lerakott szilárd alapokra támaszkodva szeretnénk létrehozni a jövő Tiszaújvárosát, egy jól működő, fejlődő, modern európai kisvárost”- szólt elismerően az elvégzett munkáról és fogalmazta meg a célokat.

Kitért arra, hogy a polgári kormány, a Fidesz-KDNP pártszövetség nem csak szóban, hanem tettekben is  a családok és a szépkorúak oldalán áll. Az ezzel kapcsolatos intézkedéseket felsorolva kitért a rezsicsökkentés kedvező hatásaira is, amelyeknek köszönhetően egy nyugdíjas házaspár akár 70 ezer forintot is megtakaríthat egy év alatt, amelyet magukra, a családra, unokákra költhetnek. Felhívta a figyelmet arra, hogy október 1-jétől 3,3 százalékkal csökken a távhő ára.

A polgármesterjelölt arra kérte a szépkorúakat, hogy a felhalmozott tudást, bölcsességet a rájuk jellemző szeretettel adjáe mellettk át az őket követő nemzedékeknek, a szép számmal jelen lévő fiatalokat pedig, hogy hasonló szeretettel, megértéssel forduljanak az idősebbek felé. „Az egészséges társadalom lényege, hogy egymásra épülnek a korosztályok, mindenki hasznos tagja a közösségnek.” Beszéde zárásaként kellemes szórakozást kívánt Cziberéné Bencze Magdolna és színpadra szólította Kovács Katit, akit nagy szeretettel fogadtak a fiatal és korosabb hallgatók egyaránt.

A zene mellett vacsorával is meglepték a vendégeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek