2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Kormányváltók: Átalánydíjért irtják az ellenzék plakátjait Erzsébet- és Terézvárosban

Kormányváltók: Átalánydíjért irtják az ellenzék plakátjait Erzsébet- és Terézvárosban

Nem elég, hogy Budapest 5. választókerületében (Erzsébet- és Terézváros) minden hirdetőoszlopról, óriásplakátról és a trolik oldaláról is a Fidesz jelöltje tekint ránk, a maffiapárt az önkormányzat által kihelyezett alkalmi hirdetőtáblákon sem tűri a konkurenciát. Mint a a hir24 tudósításából kiderül, (http://valasztas2014.hir24.hu/valasztasi-hirek/2014/02/28/csak-kaparok-szivok-es-ragasztok/) egy közmunkás havi húszezer forintért kaparja le róluk a demokratikus ellenzék jelöltje, dr. Oláh Lajos plakátjait, és ragaszt helyükre kormánypárti hirdetést. Nem tudhatjuk, kinek a megbízásából teszi ezt, de aligha kérdéses, kinek az érdekében.

Kérdés, hogy a Fidesz mohósága vagy félelme-e az, ami nem ismer határokat. Vajon elvi okokból nem képesek elviselni a konkurencia plakátjait? Vagy annyira félnek a választók ítéletétől, hogy a minden tekintetben rájuk szabott választókerületek, választási szabályok ellenére, és annak ellenére, hogy a Fidesz-közeli vagy a Fidesz irányítása alatt álló cégek tulajdonában lévőkön kívül szinte minden hirdetési felületet törvényben tiltottak ki a fővárosból, még ezekről a táblákról is le akarják szorítani az ellenzéket?

A kormányváltó erők mindenesetre úgy látják, a Fidesz okkal tart a népítélettől, dr. Oláh Lajos, a kormányváltó ellenzék jelöltje pedig bejelentést tett a választási bizottságnál plakátjai folyamatos és módszeres rongálása miatt.

DK Sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek