2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Kidobták a DK-s képviselőt a miskolci médiaközpontból

A tegnapi, a Miskolci Kommunikációs kft.-nél folytatott csendes DK-s demonstrációnk részeredménnyel zárult, az online felületen néhány mondat megjelent közleményünkből.
Akkor a Miskolc TV felelős szerkesztője szerkesztői szabadságára hivatkozva közölte, hogy a városi televízió nem foglalkozik az üggyel.

A Miskolci Napló című hétvégi újság felelős szerkesztője szabadságon volt, így azt kérték, keressük őt az újságban való megjelenés ügyében. Ma ismét felkerestem a Miskolci Napló szerkesztőségét, ahol most már biztonsági őr állja el a bejáratot.

Kaputelefonon bejelentkeztem a titkárságon, ahol elmondtam, Szepessy Sándor felelős szerkesztőt keresem. Bementem, azonban ahogy elindultam Szepessy irodája felé, elállta az utamat egy általam ismeretlen úr, feltartóztatott, számon kérve, mit keresek itt?

Bemutatkoztam, Ő is ezt tette: Mike György volt, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő férje, aki ott dolgozik.

Majd előkerült az ügyvezető igazgató is és egy biztonsági emberrel karöltve megpróbáltak kidobni. Közölték, Szepessy ma is szabadságon van. Ragaszkodtam, hogy erről meggyőződhessek, de ketten elkísértek. Közölték, keressem telefonon (napok óta nem veszi fel a vonalas telefont). Ezt követően „segítettek” elhagyni a szerkesztőséget.

Miskolcon tehát a város egyik képviselőjét kidobják a város polgárai adójából fenntartott médiaközpontból. Demokrácia és sajtószabadság Fidesz-módra.

Tompa Sándor önkormányzati képviselő, DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…