2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kérjük az eddig le nem zárt fertőzésveszélyes területek, közterek lezárását!

A koronavírus terjedésének lassítása érdekében sok településen már az egészségügyi veszélyhelyzet bejelentése után, előrelátóan lezárták a köztereket, játszótereket. Ám sajnálattal tapasztaltuk, hogy a választókerületben több településen nincsenek lezárva a játszóterek, sportlétesítmények, illetve nem ellenőrzik a használatukat. A kijárási korlátozás lehetőséget ad a szabadidős tevékenység végzésére, amit sokan félreértelmezve kiskapuként kihasználnak. Mivel ezeket a területeket, eszközöket nagyon nehéz folyamatosan fertőtleníteni, így elsődleges veszélyforrásnak számítanak.

A Mi Hazánk Mozgalom kéri a választókerületben az összes településvezetőt, hogy akik még nem rendeltek el ilyen intézkedéseket, a koronavírus terjedésének visszaszorítása elleni küzdelem érdekében, zárják le a fokozottan fertőzésveszélyes területeket, és kiemelten ellenőrizzék ezek használatát.

Bukszár Szilvia, a Mi Hazánk emődi elnöke és 
Szajlai János, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7. számú választókerületi elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…