2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kaló Emil főorvos is tüntetett Veres Pál mellett

„Az a vád ért, hogy a szocialista politikusokkal szóba álltam. Így igaz. Ők ott voltak” – írja Földes-ügyben a kardiológus.A nyugalmazott főorvos, egykori Földeses diák a szerdai demonstráció után az alábbi bejegyzést követte el a Facebookon:

„Nem vagyok, nem voltam és nem leszek politikus!

Az a vád ért, hogy a szocialista politikusokkal szóba álltam. Így igaz. Ők ott voltak. Senkit nem tagadok meg/le Júdás módjára. Feleségem közűlük többet tanított.

Büszke rájuk.

Én meg a Feleségemre.

Orvosi titok megsértése nélkül közlöm, hogy Miskolc valamennyi volt – kivéve a mai polgármesterét – telefonszámát ismertem orvosként, de soha senkitől semmit nem kértem. A tiszteletet mindenkinek megadtam. És a jövőben is megadom (sajnos Csoba Tamás meghalt. Az okokat nem részletezem), de Kriza Ákossal csak Veres pál kinevezése esetén állok szóba.

Tudnia kell,hogy nép az nagy Úr. NEM ÉN SZOLGÁLOM ŐT, Ő KELL(ene),HOGY SZOLGÁLJON ENGEM. Szereptévesztésben van. Azt hiszi, Ő uralkodik és én szolgálom. Ezt soha nem viseltem el és memi s fogom. Utálom, ha bárki a hatalommal cinikusan visszaél”

Újabb bejegyzés, csütörtökön reggel:
„Életemben másodszor bizonyitottam, hogy alkamatlan vagyok közszereplésre. Első alkalommal 7 éves voltam. Most 71.

Hogy közben mi történt?

Először világgá mentem szégyenemben. Most ezt már nem tehettem. Reggel még ugy keltem fel, hogy az ügy érdekében nekem, Emilnek, nem szabad megszólalnom. De a délellőtti találkozás Kriza Ákossal, aki tudomásom szerint orvos kollégám, de – az általam” vállalhatónak vélt” – 45 éves orvosi pályafutásom során Vele nem találkoztam,csak választási plakátokról és sajtóból ismerek, nagyon megalázott.

Ezek után pódiumra léptem. Sajnálom. Az elmondott véleményemet most is fenntartom.

Kriza cinikus, megalázó viselkedése felháboritott. Felelőtlenek vagyunk. És Ők mint felelős önkormányzat takarithatják utánuk a szemetet. Csűrhének nézett minket.

A biztonság kedvééért seprűt és lapátot vittünk magunkkal,mint szervezők.A megmozdulásunk sikerében már nem bizok de úgy érzem ennyivel tartoztam/tartoztunk az ALMA MATERUNK-nak.Valamit elindittotunk.Bebizonyitottuk,hogy nem Mindenki fél.És meggyőződésem,hogy a távolmaradók a fülke magányában már bátrabbak lesznek.Ezért nem megyek világgá,mert hiszem,hogy eljön az az idő a mikr az emberi értékitélet alapja a tisztességesen elvégzett munka lesz.Én ezt már valószinüen nem éremeg de unokáim talán.Már akkor is megérte”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek