2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Jöjjenek a bizonyítékok a lélegeztetőgépekről, Miniszterelnök úr!

Azonnali vizsgálatot és teljes körű tájékoztatást követel a Jobbik a koronavírusos betegek kezelésére beszerzett, kínai „lélegeztetőgépekkel” kapcsolatosan!

A Magyar Hang hozta nyilvánosságra azokat az információkat, amelyek szerint Orbán Viktor számos olyan gépet is beszerzett, és el is juttatott több intenzív osztályhoz, amelyek alkalmatlanok a koronavírusban szenvedő, tüdőgyulladásos beteg lélegeztetésére. Követeljük, hogy haladéktalanul hozza nyilvánosságra Orbán Viktor az ilyen lélegeztetőgépekkel kapcsolatos adatokat!

Ki kell derülnie, hogy valójában hány ilyen, az újságírásában is érintett gépet szereztek be és osztottak ki a kórházakban, és annak is, hogy mennyit költött ezekre a készülékekre a kormány! Tudni szeretnénk, hogy melyik cég intézte a beszerzést! Választ várunk arra is, hogy hova kerültek ezek a gépek. Kérdezzük azt is, hogy ezeket beleszámolták-e azok közé a gépek közé, amelyeket Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter felsorolt.

Ha beigazolódik, hogy a speciális kezelésekre alkalmatlan, szinte gagyinak mondható készülékeket fürkésztek és portyáztak össze Orbán csapatai, akkor bizony a miniszterelnöknek személyesen kell vállalnia a felelősséget a gondatlan, és az emberi életeket is veszélyeztethető beszerzésért!

Elő a tényekkel, Miniszterelnök úr!

Dr. Lukács László György,

Alelnök, Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek