2021. 09. 21. kedd

Máté, Mirella
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF

Jobbik:Itt az idő bizonyítani. Én megtettem, amit kellett.

Nunkovics Tibor Facebook-bejegyzése

Múlt héten egy közmeghallgatást tartottak Pilisvörösváron, illetve tartottak volna, ha megjelenik az a beruházó, aki Pilisvörösvár és Pilisszántó között szeretne megnyitni egy 30 éve bezárt külszíni kőfejtőt. Szép számmal jelentek meg a helyiek és környékbeliek a – nevezzük akkor így – lakossági fórumon.

Az eseményre természetesen én is elmentem, hiszen nem is lakom messze Pilisvörösvártól, másrészt a párt környezetvédelemért felelős politikusaként igyekszem minél több ilyen eseményre személyesen is ellátogatni.

Az eseményen felszólalt Hadházy Sándor, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője, aki elmondta, hogy ő sem támogatja az újranyitást.

Jómagam nem tartottam fontosnak, hogy reflektorfénybe kerüljek és felszólaljak, helyette inkább megkezdtem a munkát. Az egyik főszervezővel, McMenemy Márkkal beszélgettem arról, miként lehetne elejét venni a dolognak ebben az esetben, de akár más bezárt bányák esetében is. Ígéretet tettem egy törvénymódosítási javaslat benyújtására, amire Hadházy Sándort is meg fogok hívni.

Örömmel jelentem, hogy ez a mai napon megtörtént.

Benyújtottam a képeken látható törvénymódosítási javaslatot, amelyre meghívtam aláírónak Hadházy Sándor képviselőtársamat is. Most mutatkozik meg, hogy ki az, akinek csak a szája jár és ki az, aki cselekszik is.

Remélem képviselő úr támogatni fogja a javaslatot, aminek aláírására 3 napot adtam neki. Ennyi idő bőven elég az áttanulmányozásra, módosító javaslattételre, valamint magára az aláírásra. Erről levélben is értesítettem Hadházy Sándort. Amennyiben nem írja alá 3 napon belül, úgy kénytelen leszek egyedül benyújtani.

Emellett pedig a holnap napon egy a Pilis védelméről szóló határozati javaslatot is be fogok nyújtani.

Az eddigiekről bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=y8xPXC6l6Ok&feature=youtu.be

Kíváncsian várom a választ.Nunkovics Tibor Facebook-bejegyzése

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum