2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Jobbik:Itt az idő bizonyítani. Én megtettem, amit kellett.

Nunkovics Tibor Facebook-bejegyzése

Múlt héten egy közmeghallgatást tartottak Pilisvörösváron, illetve tartottak volna, ha megjelenik az a beruházó, aki Pilisvörösvár és Pilisszántó között szeretne megnyitni egy 30 éve bezárt külszíni kőfejtőt. Szép számmal jelentek meg a helyiek és környékbeliek a – nevezzük akkor így – lakossági fórumon.

Az eseményre természetesen én is elmentem, hiszen nem is lakom messze Pilisvörösvártól, másrészt a párt környezetvédelemért felelős politikusaként igyekszem minél több ilyen eseményre személyesen is ellátogatni.

Az eseményen felszólalt Hadházy Sándor, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője, aki elmondta, hogy ő sem támogatja az újranyitást.

Jómagam nem tartottam fontosnak, hogy reflektorfénybe kerüljek és felszólaljak, helyette inkább megkezdtem a munkát. Az egyik főszervezővel, McMenemy Márkkal beszélgettem arról, miként lehetne elejét venni a dolognak ebben az esetben, de akár más bezárt bányák esetében is. Ígéretet tettem egy törvénymódosítási javaslat benyújtására, amire Hadházy Sándort is meg fogok hívni.

Örömmel jelentem, hogy ez a mai napon megtörtént.

Benyújtottam a képeken látható törvénymódosítási javaslatot, amelyre meghívtam aláírónak Hadházy Sándor képviselőtársamat is. Most mutatkozik meg, hogy ki az, akinek csak a szája jár és ki az, aki cselekszik is.

Remélem képviselő úr támogatni fogja a javaslatot, aminek aláírására 3 napot adtam neki. Ennyi idő bőven elég az áttanulmányozásra, módosító javaslattételre, valamint magára az aláírásra. Erről levélben is értesítettem Hadházy Sándort. Amennyiben nem írja alá 3 napon belül, úgy kénytelen leszek egyedül benyújtani.

Emellett pedig a holnap napon egy a Pilis védelméről szóló határozati javaslatot is be fogok nyújtani.

Az eddigiekről bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=y8xPXC6l6Ok&feature=youtu.be

Kíváncsian várom a választ.Nunkovics Tibor Facebook-bejegyzése

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…