2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Jobbik:Hatékonyabb taxisfelügyeletet követel a Jobbik

Súlyos, elfogadhatatlan és tűrhetetlen magatartást tanúsított az a taxis, aki olyan brutális módon bántalmazott két személyt, akik a hosszú várakozás miatt megrendelésüket lemondták, hogy  kórházi ápolásra is szorultak. Az elkövetővel szemben határozott és példamutató eljárást sürgetünk, és nem azért, mert a bántalmazottak köztiszteletben álló személyek.
A megtörténtek mögött törvényi, kormányzati joghézag húzódik meg, amely alvilági módszereket és elemeket hoz helyzetbe. A rendszerhibák csökkentése érdekében a Jobbik-frakció vizsgálati lehetőséget fogalmazott meg egy száz százalékban fővárosi tulajdonú fuvarszervező társaság létrehozására, amelyet a közgyűlés támogatott. A bekövetkezett eset is igazolja felvetésünk megalapozottságát, a társaság megalakulását követően a hasonló esetek előfordulása minimalizálható lenne.
A joghézag tekintetében megkerülhetetlenül fontosnak tartjuk a személyszállítási szolgáltatásra jogosító hatósági engedély gyorsított visszavonásának bevezetését és következetes alkalmazását az ehhez hasonlóan súlyos esetekben.
Az Omega együttes két bántalmazott tagjának, Benkő Lászlónak és Debreceni Ferencnek a Jobbik testben és lélekben egyaránt mielőbbi teljes felépülést kíván.

Szabó György, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…