2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Jobbik:Hajmeresztő az idős házaspár lemészárlása

A Jobbik Pest megyei elnöksége döbbenten értesült arról, hogy október 16-ára virradóra Mendén bestiális kegyetlenséggel végeztek egy idős házaspárral a saját otthonukban.
Nemcsak a mendeieket, hanem az egész térséget megrázta ez a kegyetlen esemény, s leszögezhetjük, hogy mind a megyében, de különösen a Tápiómentén egészen kirívó bűntett történt. Az idős emberek rettegnek, mivel mindannyian úgy érzik, ők lehetnek a következő áldozatok.

Ezt a vadállati cselekedetet mélyen elítéljük, egyben feltesszük a kérdést: a rendőrség miért hallgatta el eddig a történteket, s miért csak akkor adott ki hivatalos tájékoztatást, amikor az ügy már több médiumban is napvilágot látott?

Ezúton szólítjuk fel a nyomozó hatóságot, hogy tegyen meg mindent a tettes(ek) mielőbbi kézre kerítéséért és felelősségre vonásáért, továbbá követeljük, hogy Pintér Sándor belügyminiszter sokszor két hét után végre hagyjon fel az öndicsérettel! Nem igaz, hogy a közbiztonság javult, a térségben élők szubjektív biztonságérzete folyamatosan romlik.

Csanádi Gábor Ferenc, a Jobbik Pest megyei alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum